det här var också en fin dag, förlänge sedan.


och här är mina bilder.









Tiden går.

och det var ett tag sen sist. jag har mest pysslat med min spotifyplaylist, kikat på P3 guld, uppdaterat min status på facebook, shoppat massor (eller för massor iallafall) och faktiskt målat igen. och jag blir bara gladare för varje gång.

igår var jag i Trollywood på date med Anna. ÄNTLIGEN! det går ett par dagar emellan våra träffar. :(
hursomhelst var vi på bio och såg Avatar. vacker.
sedan gick vi vidare och hörde utslagsfrågan på Butlers quiz. varsin öl dracks, Hannes anslöt sig också till får lilla skara. men eftersom ölen är dyr på Butlers hamnade vi ganska snart på Backstage. the place to be.

nu är jag i Nossebridge igen och är ledsen över att mina fina paket inte kommit ännu. imorgon bär det av till Jerusalem, Sara och Bongo. long time, no see. just det, Alex skulle ju ha caphiriñafest (eller var det Mojito?) imorgon. i like.

här kommer förövrigt en bild på mig och bästa Anna från nyår, vi tog varsin bild sen gjorde Anna en fin bild.
så hats of to her.



huset.




massa ljus och världens bästa bok. jag älskar huset.
det saknas mat dock. jag är ashungrig! menmen. vad gör man inte?


imorgon bär det av till staden Göteborg. sista sittningen på buzzstop ska genomlidas. så därför ska jag fortsätta med min bok nu och förhoppningsvis somna snart.

sov gott.

mhmmm.

jag har intagit Trollhättan ett par dagar. tyvärr är semestern slut imorgon och jag tvunget behöver pallra mig till Nossebridge igen. men jag behöver nog inte stanna så länge.

det är sjukt fint här. god frukost, lite lagom studerande, pulkaåk, jamsessions, monopol och diverse andra påhitt.
återigen har jag kommit på att allt är fint, perfekt och kanon. och det är precis så det här året ska vara. 2010 kommer bli chill. mitt år, på tyska. när jag nu lär mig. snart så.

jetzt habe ich hunger. vielleicht etwas essen?


RSS 2.0