Ooo-olivia.

Jag kikade runt lite förut och hittade den här bloggen. Där fanns bild på min vän Olivia. Hon dyker upp överallt. Men inte så konstigt. Hon är en av Mika's bättre tjejer. ;]

Mys-mörkt ute.

Vintern börjar tränga sig på och det är underbart. Tänk om det blir massa-massa snö iår. Åh, vad glad jag skulle bli.

Så, jag tänkte berätta om vår sofistikerade dag i Göteborg igår. HELT UNDERBAR!
Först så plackade Marie upp mig och så åkte vi till Vårgårda. Där blev det frukost på McDonalds. Sen körde vi vidare till storastaden. Raka vägen till sjöfartsmuseet. Där fanns flera akvarium med massa-massa fiskar i alla möjliga färger. Och på andra vånging fanns en stor utsällning med massa gamla skepp och berättelser om sjömän och deras fruar.
Väldigt mysigt ställe.
Sen åkte vi till Naturhistoriska museet. Vi fick leta parkering ett tag eftersom museerna i Göteborg verkar sakna en logisk anslutande parkering, men tillslut fann vi en liten ruta till bilen. Så på Naturhistoriska fanns massa djur. uppstoppade och knasiga djur. Det var inte lika häftigt som sjöfartsmuseet men det gick. Hey, det var ju gratis.

När vi vandrat färdigt där tog vi bilen och körde in till stan och parkerade. För nu var vi hungriga. Vi var väldigt sugna på bakad potatis. Så, första bästa ställa vi såg som hade bakad potatis tog vi. Så jag beställde först, -en bakad potatisoch en mellanöl. Betalade, sen var det Maries tur. -En bakad po..... -Den är tyvärr slute, hon innan tog den sista. Faan. Marie blev lite sur. hon fick ta en baguett. och hon är glutenallergiker. Men till slut kom vi fram till att Marie vann ändå, för min potatis var liten äcklig och grå. och Maries smörgår var jättegod. Trist. Men ölen var god iallafall.

Sen gick vi vidare till Salongsafari. Jag behövde nytt löshår, det var länge sedan nu och planen är att jag ska göra nya dreads snart. Så. Löshår är införskaffat. Sen kilade vi iväg till biopalatset och såg på bio. En förlorad värld. Väldigt vacker. Men GUD vad man inte försod ett dyft av vad den ville säga. Väldigt konstig. Väldigt-väldigt konstig.
Så. Sen hämtade vi bilen och tog oss till en affär borta vid Liseberg för där vet vi att det finn Ben & Jerry glass. Jag köpte 2. Marie köpte 3. Sen åkte vi hem. Marie hann visserligen med att köra fel en gång innan vi kom hem men hon brukar köra fel där så hon vet hur man hittar rätt igen.

Helt fantastisk dag.

Idag var det marknad här i Nossebro så vi kilade fram en snabbis. Vi tog med Katten för Marie tyckte att det var bra träning för henne att träffa andra hundar (Katten är en hund). Vi hittade inget speciellt och Marie behövde kila iväg till sin vad vi kan kalla pappa. Så vi skiljdes och jag gick in på min vanliga loppis igen och fann två skitsnygga stolar! passar perfekt till sideboard/byrån jag köpte i söndags. 100 riksdaler. Kanonfina. Har inte hunnit ta någon bild på dem än men imorgon så. Då blir det bild på emli i långt hår också.

Lagade köttfärslimpa till kusinerna idag, hoppas det smakade!


Imorgon kommer Marie och hjälper mig att tapetsera i mitt rum så jag äntligen kan flytta in där sen. Så fint det kommer bli!

återkommer med bilder från igår imorgon. Och stolarna! Så håll i er!

Tv-spel.

Vaknade ganska sent idag. Skönt att få sova lite. det hugger inte lika hårt idag så det kanske går över snart. Jag hoppas det.
Msn:ade lite med Marie när jag vaknade och vi kom fram till att jag skulle åka bort. det är ca 300 m kanske? Men jag tar bilen.

Hungriga som tusan så det blev pizza för hela slanten och sen tv-spel. Vi har nu spelat Zelda i 5 timmar.

Imorgon ska vi inte sitta här hemma. Vi ska nämligen till Göteborg! Först till Sjöfartsmuseet, sen lite loppisar, sen lite mat kanske och sen till Naturhistoriska museet. Och vi avrundar nog dagen med en trevlig bio. Ordningen på allt kanske inte är riktigt rätt men ungefär så kommer det gå till. Roligt minsann!

Så imorgon: Inget tv-spel.


Men nu ska jag kolla på grey's anatomy. 3e säsongen är det dags för.

Imorgon ska det bli mäkta roligt!

Dagens köp.

Fast jag kunde inte vänta. Här kommer bilderna iallafall.

1. Pappas morfar Todor
2. Farbror Pippi och pappa Victor
3. Farmor Anica och mamma Maria
4. Den finfina hallbyrån. Tänk er ett par snygga skor där på hyllan och en stor tavla över och en trevlig blomma uppepå.


          



Diagnos.

Så. de senaste dagarna har jag haft ont. Idag fick vi nog och åkte till sjukhuset och möttes av en oengagerad och dum läkare.

Efter ca 30 sekunder konstaterar han att "mja, jag vet inte riktigt vad det är, det är iallafall inte lungorna. Kanske ett inflamerat muskelfäste så prova att köpa diklofenac så går det nog över."

TACK! Jag kan inte andas härborta, men visst, kanske så går det över. Kul att han orkade med att berätta hur mycket och hur länge jag skulle äta den dumma medicinen. Gris.

På vägen hem stannade vi på loppisen och kikade lite. Och jag hittade en jättefin hylla och några småramar, och mamma som är toppen köpte det till mig. Så kunde jag rama in några av farmors gamla bilder. Jag tänkte fixa kort imorgon så håll er till tåls! Det var väldigt fina saker. Jag vill flytta hemifrån igen, så jag kan använda alla mina fina saker.. Jag bara köper massa möbler och prylar och ställer på hög. Suck. Det är inte så mycket kreativitet i det. Men snart hoppas jag att jag får börja pussla ihop allting. Och snart så kanske mamma bestämer sig för att börja riva köket. Oh, vad roligt och fint det ska bli.


Skulle jobba imorgon egentligen men eftersom jag fortfarande har ont så är det inte att tänka på tyvärr. Kanske på tisdag.

Marie och jag tyckte att vi behöver hitta på något så vi inte bara sitter hemma helatiden. Hon är sjukskriven så hon är ovkså hemma på dagarna och vi tycker att det är hemskt. så jag satt och funderade på saker man kunde göra, men det mest kostar ju en slant. Men jag tyckte vi kunde åka till Göteborg och gå på massa loppisar och i secondhand butiker och sen åka till universeum och bli lite smartare. Men jag vet inte, Marie kanske inte tycker det är lika kul som jag tycker.

Hur som helst så kom jag och mamma på att vi ska åka till hem och villa mässan i Göteborg i helgen. Närmare bestämt åker vi på fredag för att få inspiration till mammas kök. Och jag blir bara allmänt lycklig av att få röra mig runt design. Väldigt roligt!

Så, det var vad som fanns på hjärtat nu.

Det blir något av det iallafall!

WOHO!

Nu har jag pusslat och ringt och fixat folk och det går nog vägen.
Vi far till Vemdalen över nyår och åker skidor! åh vad skönt det ska bli att ta fram skidorna igen.
Nu har jag istället ett annat problem. Vi börjar bli för många.. Vad ska man ta sig till? Jag har bönat och bett folk att följa med för att vi ska fylla alla platser. Helt plötsligt kan alla.
Men det ordnar sig nog. Någon får väl sova i bilen annars.

Men hursomhelst. SKIDOR ÖVER NYÅR! YES!

Lilla Marie..

Min bästastebäste vän Marie har fått ett virus på balanssinnet. Men det höll på att gå bort. Men det kom tillbaka i helgen och hon mår dåligt igen. Jag mår dåligt för henne för nu kanske hon behöver skjuta upp sin dröm.. Bli bättre och sluta var en olycksfågel!!

När jag vaknade imorse så kändes allt väldigt konstigt. Kändes som att någon hade dött, men det var bara dåligt väder ute. Suck.

Har varit iväg hos min moster och lagat mat till dem. Det är mitt jobb under tiden jag är arbetslös. Jag får iallafall jobba en timma om dagen.

Nu ska jag gräva ner mig i soffan och kolla på Grey's Anatomy. Marie tycker att jag ska kolla på det, så vad gör jag inte för henne.

Ciao för nu.

Höststäd och fönstershopping.

Idag väckte mamma mig och hade dukat fram ett stort, underbart frukostbord. Så vi hade en riktig familjefrukost. Tillochmed mitt nattdjur till bror kravlade sig upp, tänka sig!

Men mor hade en baktanke. Vi skulle allt hjälpa till och höststäda i trädgården! HJÄLP!

Nej, så hemskt var det inte. Vi hade ganska trevligt allihop där ute i solen. Så nu är pool, verktyg, gräsklippare, grillar och träbitar ihopaplockade och undanstuvade för vintern. Nu är det dags att ta tag i ombyggnationen av köket härinne istället. Och jag ska få inreda! WOHO!

Kalas.

Så. Marie och jag pratade i onsdags om hur trist det var att hon skulle jobba hela helgen så vi inte kunde gå ut. Men helt plötsligt kom jag på att man kan ju gå ut på torsdagar också.
Så igårkväll hade vi samlat ihop mig, Marie, Camilla, Linus och änglen Fredrik som alltid vill köra och drog till Backstage.
Grejjen är den att jag blev ganska snurrig. Jag spillde ut min shot och fick dåligt samvete, så för att kompensera så köpte jag varsin ny shot till oss allihop. För det var ju så pinsamt att jag måste köpa tillbaka mina vänner, annars skulle de aldrig vilja leka med mig igen!! Eller va?

Men tillslut så tog vi oss hem och jag kom i säng. Så imorse skulle jag upp vid 11 och laga mat till mina kusiner. Åh, inte rätt sysselsättning dagen efter. Jag fixade ihop något snabbt åt dem och satte mig i bilen för att köra hem och slänga mig i säng igen. När jag svänger in på våran gata börjar det vattnas i munnen. Jag hinner precis parkera bilen och slänga mig ut innan det var dags för returen. Så lilla Harry var inte ensam om att må dåligt idag ska du veta Anna.
 Jag förstår inte. Jag brukar inte vara bakfull.

Men hur som helst, vi hade skitkul och på ett sätt är det skönt att vi gick ut igår. För nu behöver jag inte göra en enda sak i helgen. SKÖNT.




               

Trots Maries min så var det kul. Jag lovar.

Hemma.

Kom hem för någon timma sedan. Tågresan gick fint, kollade på film. Stephbrothers! Den är ganska kul.
Far hämtade mig i Herrljunga och så har jag äntligen fått kopplat in datorn till internet så jag kan ladda hem mina kära program! nu har jag en del att göra. Ungefär 6 olika avsnitt jag har att ta igen!

Har spelat lite tv-spel också. Tröttnade ganska fort på Pirats of the Carribean för det är så förbannat svårt! så jag spelade lite acme istället. det gick bättre. Nu sitter jag här med mamma och myser och pratar över en tallrik med stekt fläsk. Mums!

Nu är det That 70's show! så I'm off!

Tingshusgatan.

Såhär blev Björnens lägenhet. Väldigt mysigt.











RSS 2.0