mitt hus.

julen är över, vilket jag kan tycka är lite trist. för nu är det snart nyår och jag hatar nyår.  jag orkar inte en pretentiös, uppklädd och fancy fest där allt är så himla fantastiskt och jag vill inte. jag orkar inte. jag vill bara vara. lite sällskap och en öl. det är allt. nothing more, nothing less.

har gjort ett par turer fram och tillbaka till jerusalem. träffat de jag vill träffa. saknar er alla. men återigen, jävla nyår. dags att åka hem. ni åker ifrån mig ännu en gång. gjorde det inte tillräckligt ont första gången kanske? jag hatar att vara ensam kvar.

jag och mami ska antagligen och äntligen pilla färdigt min stuga idag. jag ska få ha mitt egna hus. det ska bli årets höjdpunkt. så, vem kommer på inflyttningsmys ikväll?


och det här är jag och min vän. hon är fantastisk.


julafton.

jag kan aldrig stå fast vid mina beslut. jag gör upp en plan, jag ändrar mig. jag gör något, jag ångrar mig. jag är dum, kan inte göra så mycket åt det.
det har inte varit jul idag. jul ska vara full av glädje. idag finns ingen glädje.
jag har varit någon annanstans än här. jag har inte firat jul. Emelie åkte iväg på kalas. Emli låg kvar på golvet. och drunknade i en pöl av sina egna tårar.

Harry var iallafall glad. och Lisa är hemma.


bilderna.






syster är hemma.

igår lyckades jag bli "sjuk". mina leder gav upp och rörelseförmågan flög sin kos, så jag har inte jobbat som jag skulle gjort. men efter en massa sömn nu på morgonen har känseln kommit tillbaka, så inatt blir det julvaka tillsammans med gamlingarna.

Lisa-fisa kom hem igår också efter en lite lagom försenad tågresa från Köpenhamn. så vi har myst mest hela dagen. hon fick också fixat fram en julgran som vi höll på att bli utan.

mina tre julklappar är inslagna, jag har målat, och samlat på mig lite julkänslor. har passat på att sakna någon också. det kommer bli en annorlunda jul. men det är mitt eget fel. jag var ju tvungen att bli knäpp detta året. hoppas det går över.

så godjul på dig. mer än så kan jag väl inte säga.

sömnlös i Nossebridge.

jag och mami kom hem för ett par timmar sedan från massa snurr i Skövde. vi fick tag på massa fint. imorgon ska jag hugga tändern i den lilla stugan.

inatt blir det jobb. det kommer bli kallt.
annars sitter jag mest och kliar på min tatuering. den läker tydligen. vem kunde anat?
den är iallafall fin. :)

nu är det dagsatt varva ner, kanske lyckas sova en sväng innan jobbet. vore nice.

frukost under suddiga förhållanden.

mitt fönster har immat igen. så det är lite svårt att se det vackra vädret därute. men jag vet att det är där.

sitter och äter Saras förbaskat goda äggröra och är lite smått förundrad över vilken bra vecka jag haft.
vilket iförsig är dumt att jag insett för det betyder oftast att jag snart får en relaps. men det må så vara. för jag har haft en fin vecka.

jag såg New Moon igår. jag är besviken. punkt.
och nu ska jag ta med mor till Skövde och köpa massa fina grejor till gäststugan. så kan jag snart flytta in. :)
som jag sa. en bra vecka.


Stockholm, Sundsvall och därimellan.

nu har jag snurrat runt ett tag.
åkte till Stockholm för en och en halv vecka sedan. det var trevligt, och väldigt välbehövligt.
det fotograferades, dracks öl med Rickard och Juhu, långpromenerades i natten, den mest sinnesberörande utställningen beskådades (Dalí, Dalí med Francesco Vezzoli) och alla intryck var lite för mycket för mig.
så jag kramades med golvet en stund. golvet förväntar sig inget av mig. jag älskar golv.

sen gick vi in till stan och dreglade över min vackraste bil. en vit Audi R8 V10 med röda detaljer stod där, ca 3 meter ifrån mig. jag sprang sedan omkring på rosa moln resterande av den dagen.


sedan åkte jag hem en sen tisdagkväll till nossebro. och jobbade ett par dagar innan jag for vidare igen. till Sundsvall den här gången.
jag plockade upp ett par kottar i Jönköping och sedan en till i Stockholm och åkte till Elin för att vi saknade henne. det blev en innehållsrik helg. och givande kan man väl säga. på olika sätt. för oss alla.
så efter noga uträkningar har jag kört knappa 300 mil på en vecka.

på måndagen fann jag mig själv i Nossebridge igen och har hunnit lugna ner mig lite. Min tyska är klar och godkänd. jag har ritat igen och jag tyckte det var roligt. jag ska fortsätta med det.

jag har också hunnit med att tatuera mig någongång därimellan. tack Felicia för en helt fantastisk bit av min kropp.

du ska få se.
här.


Resultatet av Stockholm.








(klicka för större)





Gröt.

Efter helgens många vändningar har jag landat hemma hos mor och far igen.
Måndagen bjöd på tyskaplugg, några skratt och ett par tårar. Men jag tror jag har bestämt mig nu.

Natten har jag spenderat ihop med mina gamlingar. De sov ganska gott inatt, antagligen min förtjänst.
Jag kom hem runt halv sju och mamma mötte mig med en kram i dörren sedan lagade hon havregrynsgröt med aprikos i och med lingonsylt till, tände ett ljus och sen satt vi och diskuterade äldrevårdspolitik en stund. Iallafall den som förs här i byn.

Och nu ska jag sova.
Forevaahh!
Eller till typ tio antar jag.
Vem försöker jag lura?


RSS 2.0